Over ABR

Als onafhankelijke en gecertificeerde  arbodienstverlener en verzuimbegeleider helpen we werkgevers om zieke of verzuimende werknemers weer snel aan het werk te krijgen.

 

Tijdens dat proces ontzorgen we u op elk niveau: van administratie, begeleiding en bemiddeling tot en met medische keuringen, onderzoeken en preventieve maatregelen.

Arbo, verzuim en meer

Natuurlijk vindt u het welzijn van uw werknemers belangrijk. Maar tegelijkertijd heeft u geen tijd om u bezig te houden met verzuimbegeleiding en re-integratietrajecten.

Gelukkig kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Vanaf de ziekmelding tot en met de dag waarop uw werknemer weer aan het werk gaat: we bewaken alle stappen in het proces. Bovendien zorgen we voor snelle oplossingen waarmee u én uw werknemer geholpen zijn.

Slagvaardig

Daarbij gaan we zeer slagvaardig te werk met onze eigen doortastende aanpak: we gaan in gesprek, luisteren aandachtig, we achterhalen en krijgen al snel het (werkelijke) probleem boven tafel. En dat doen we zónder daarbij wederzijdse belangen uit het oog te verliezen.

 

En ligt het gecompliceerder? Dan beschikken we over korte lijnen met andere arboprofessionals en zorgverleners, zoals trainers, coaches, mediators, psychologen en fysiotherapeuten.

 

Want of het nou linksom of rechtsom moet: we onderzoeken mogelijkheden en krijgen uw werknemer weer aan het werk. Zónder dat u er omkijken naar heeft.

Bemiddeling

 

Onderzoek

 

Het team

Profielfoto Gérard der Kinderen

Gérard der Kinderen

  • LinkedIn
Profielfoto Saskia der Kinderen

Saskia der Kinderen

  • LinkedIn
Profielfoto Gerrald van Veghel

Gerrald van Veghel

  • LinkedIn
 

Verzuimcijfers omlaag?

Verzuim verlagen? Gebruik maken van één van onze andere diensten? Wij adviseren u graag. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.