top of page

Burn-out Coaching

Mind the Gap

Een burn-out is een overbelasting van je zenuwstelsel door een teveel aan prikkels. Die prikkels leveren in je lijf een stressreactie op wat ervoor zorgt dat je hormonen aanmaakt om in actie te komen (de vlucht of vecht reactie). Daarnaast levert je lijf ook nog een hormoon die je in tijden van stress energie geeft om je vlucht of gevecht door te komen. Dit principe komt nog uit onze oertijd waar de mens vooral fysieke gevaren moest overwinnen. Het bijzondere is dat de reactie van je lijf niet anders is dan die van een mens uit de oertijd. Het verschil zit in het type en de hoeveelheid prikkels die we op een dag moeten verwerken. Daar schuilt het probleem in; de verwerking van prikkels.

Door middel van een intensieve samenwerking met onder andere Mind the Gap Coaching, helpen we mensen met burn-out klachten bij het hervatten van hun werk en dagelijks leven. Bij organisaties waar er veel sprake is van burn-out gerelateerd verzuim, ondersteunen we met advies en training op maat. Ook als er sprake is van een loopbaanvraag, kunnen we samen met Mind the Gap Coaching organisaties en medewerkers ondersteunen. Samen gaan we actief aan de slag om ervoor te zorgen dat uw medewerkers weer lekker in hun vel zitten en weer enthousiast naar hun werk gaan.

 

Over Mind the Gap Coaching
Mind the Gap Coaching laat je de afstand tussen je huidige situatie en je gewenste situatie overbruggen. Die overbrugging vindt plaats door middel van coachingsgesprekken in diverse (werk)vormen. Men kan rekenen op professionele ondersteuning bij vraagstukken over verschillende thema's als burn-out klachten, coping skills, loopbaanvragen, persoonlijk leiderschap en relaties.

Benieuwd wat wij op coachingsgebied voor u of uw medewerkers kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Ons doel

ABR-wit.png

‘Werknemers bijstaan om hen met plezier aan het werk te houden.’

bottom of page