top of page

ABR trotse dienstverlener van Mosaics!

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

Sinds dit jaar is ABR Arbodienst aangesloten als dienstverlener binnen het concept Mosaics, een compleet nieuw alternatief voor de verzuimverzekering.
Wat is Mosaics?

Volgens Mosaics kan de aanpak van verzuim en het ondersteunen van ondernemers beter, een visie die ABR Arbodienst onderschrijft. Daarom heeft Mosaics een innovatieve methode ontwikkeld waarbij dit anders gaat. Hierbij sluit u geen verzuimverzekering af maar draagt u samen met andere MKB-ondernemers de risico’s bij ziekte van uw medewerkers. U staat niet langer alleen bij verzuim.


De afdekking:

Mosaics zet een vereniging op met verschillende type bedrijven uit de regio die gezamenlijk de risico’s van verzuim dragen. Een soort "Broodfonds voor het MKB".


De dienstverlening:

Wij, ABR Arbodienst, ontzorgen u nog steeds volledig op het gebied van verzuim zoals u van ons gewend bent, daarnaast gaan we ook meer de nadruk leggen op de onderdelen preventie en vroegonderkenning.

De methode Mosaics biedt u de volgende voordelen:

  • Optimale inzetbaarheid van uw medewerkers door uitgebreide dienstverlening op het gebied van verzuim, preventie en vroegonderkenning;

  • Budgettaire zekerheid: u weet aan het begin van het jaar precies wat u jaarlijks maximaal kwijt bent aan Arbokosten en loondoorbetaling bij ziekte: de maximale schadelast;

  • Financieel aantrekkelijk: de huidige deelnemers besparen gemiddeld 40% ten opzichte van de traditionele manier via een verzuimverzekering.


Webinar:

Wilt u meer weten over Mosaics en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Meldt u dan aan voor een van de twee gratis webinars op 31 oktober en 1 november via onderstaande links:Webinar 2 | 1 november 2023 | 14:00-15:00 uurAlvast meer weten?

Neem dan een kijkje op www.mosaics.nu en bekijk onderstaand filmpje:


ABR kijkt uit naar een verdere succesvolle samenwerking met Mosaics!

Comments


bottom of page